Curaçao continued en op naar de cold turkey?

 • Machweg - relaxen in de tuin van tante
 • Dushi op Curacao
 • Machweg - zonsondergang bij Karakter op Curacao
 • Machweg - Chris geniet
 • Chris op de Christoffelberg in Curacao
 • Marlous op de Christoffelberg in Curaceo
 • Machweg - loopt de wandelschoenen in
 • Machweg - natuur op de Christoffelberg

Curaçao continued en op naar de cold turkey?

De eerste 2,5 week zit erop. De tan is inmiddels strandwaardig en van de jetlag kunnen we ons niets meer herinneren. We leven met de dag en laten alles lekker op ons afkomen. Maar dit betekent niet dat we de dagen op het strand hebben doorgebracht, integendeel…

Lang weekend Curaçao

Vlak voor het weekend waren we weer terug op Curaçao. Precies op tijd om weer allemaal leuke dingen met de familie te kunnen doen. En nu we een beetje geacclimatiseerd waren, konden we het eiland verder gaan verkennen. De eerste goede vertraging is ook in the pocket. Kunnen we beter maar aan gaan wennen. Voor ons als pietjes precies een leuke uitdaging.

Wat hebben we allemaal gedaan? We hebben geluncht en gedineerd met de 5 tantes. Gevaren met oom en neefjes. Geen dolfijnen meer gezien, maar wel hele mooie baaien en veel vliegende vissen, super leuk. We hebben gegeten op de lokale markt en genoten van een geitenstoofschotel met pompoenpannenkoeken en de beste service van het hele eiland. Helaas nog geen foto’s van die we kunnen posten.  Om al die calorieën van het vele eten te verbranden, hebben we de Christoffelberg beklommen. Konden we eindelijk onze wandelschoenen eens echt uitproberen en ons een klein beetje voorbereiden op die grote bergen die we willen gaan bewandelen. Laat ik me daarom maar niet uitlaten over de spierpijn die ik vandaag in mijn benen heb… :-S

Cold turkey?

Morgen vliegen we naar Miami en dan slapen we in ons eerste low budget hotel. Wel op South Beach, dus dichtbij de cocktailbars en restaurants die dankzij Jacqueline en Jos op de planning staan. Backpackers kunnen we onszelf nog niet noemen, de term glam-packers is misschien meer gepast?

Dit feest duurt maar 2 dagen, want zaterdag hebben we een nachtvlucht naar Santiago in Chili en gaat het echte werk beginnen. Voor de eerste 3 nachten hebben we een studio via Airbnb geboekt. Daarna staat alles open. We zitten vast aan een budget, maar toch heb ik al visioenen van veel rode wijn, avocado’s (schijnt de nationale vrucht te zijn), ceviches en heel veel ander lekkers uit de oceaan. Binnenkort lees je of dit visioen is uitgekomen of dat we te lijden hebben gehad aan een cold turkey….

5 reacties

 1. Geplaatst door Geraldine op Beantwoorden

  Klinkt geweldig allemaal! Wat schrijf je dit ook leuk zeg!! Heel veel plezier op jullie volgende bestemming! En hopenlijk zijn de bergschoenen een beetje ingelopen?… Maar dat zal het komende jaar wel goed komen!;)
  (Enne wat een goede kont! Ha ha neem aan dat dat de jouwe is:)
  Geral

 2. Geplaatst door Lisanne op Beantwoorden

  Leuke blog, ik vraag later om advies!
  Het was gezellig met jullie en ik ben blij dat jullie ook genoten hebben van dit mooie eiland!
  Geniet van je verdere reis!
  xx Liesje

 3. Geplaatst door Marisela op Beantwoorden

  We zullen jullie echt missen hier op Curaçao. Enjoy van jullie vakantie. You deserve it

 4. Geplaatst door Elizabeth de Vreeze op Beantwoorden

  Het was heel gezellig samen te zijn. Take care en geniet van jullie vakantie!
  Xxxx

 5. Geplaatst door Gerhard op Beantwoorden

  Fantastisch om jullie op deze wijze te kunnen volgen. Geweldig ook dat jullie mooie foto’s hebben gemaakt zodat wij kunnen meegenieten.
  Jullie foto’s stralen blijdschap en geluk uit en bovendien genieten wij ook van de mooie natuur foto’s. Veel genot en plezier wensen wij jullie.

Plaats je reactie

[google-translator]