Aruba: one happy island

 • Machweg bedankt Es en Vin
 • Machweg op Aruba
 • Machweg in Chris z'n ouderlijk huis
 • Machweg op de noordkust van Aruba
 • Chris op wereldreis
 • Machweg op baby beach
 • IMG_1154
 • Marlous bij een lokaal visrestaurant
 • Machweg met Douwe en Kirsten

Aruba: one happy island

Het begint al op de airport in Curacao, het logo van Aruba staat mooi op het vliegtuig gedrukt. One happy island is de slogan die je overal ziet, zelfs op de kentekens van de auto’s. Aruba heeft zijn marketing goed voor elkaar en wat ons betreft maken ze de belofte waar!

Wat een prachtige stranden en natuur. 5 dagen waren eigenlijk te kort. Chris heeft tot zijn 7-de op Aruba gewoond. Aangezien we toch in de buurt waren, zijn we vorige week voor een paar dagen over gevlogen.

We sliepen in een fantastisch gastenverblijf van Popi en Casper en zijn enorm verwend met elke dag een uitgebreid ontbijt en een tomeloze gastvrijheid. Gelijk de eerste avond stond ons een andere leuke verrassing te wachten bij restaurant Barefoot. Esther en Vincent hadden een paar weken geleden, toen ze daar met vakantie waren, een envelop met een heel lief kaartje achtergelaten. Het feest was compleet toen er precies bij zonsondergang een door hen bestelde fles bubbels werd geserveerd. Zo lief en attent!

De dagen hebben we ingevuld met strandbezoek, touren over het eiland en het bezoeken van Chris zijn vroegere huis. Daar zag je helaas ook de schaduwzijde van Aruba, want die hele wijk staat leeg en het huis is vervallen tot een ruïne. Jammer om te zien.

Verder hebben we salsa gedanst en gegeten met Douwe en Kirsten die nu op Aruba wonen. Heel gezellig en ook gek om hen buiten Amsterdam om te zien. Chris zijn vader komt nog regelmatig op Aruba en heeft ons ook naar een paar mooie plekken gestuurd. Een romantische setting creëren kunnen ze hier wel. Voor een gastronomische ervaring hoef je alleen niet naar Aruba te gaan. Er zijn hier veel Amerikanen en de authenticiteit van de lokale keuken is slechts sporadisch terug te vinden.

2 reacties

 1. Geplaatst door Marianne op Beantwoorden

  Goede reis vandaag! Lekker lunchen in Miami, door naar Chili……………en dan gaat t pas echt beginnen!!!!!! Exciting!!!!! ☆♥☆
  Love you! H&M

 2. Geplaatst door Gerhard op Beantwoorden

  Leuke verhaal met foto’s, wat geweldig. Geniet in Miami.

Plaats je reactie

[google-translator]