Over ons

Over ons

Profielfoto MarlousMarlous, 30 jaar, sinds 6 jaar woonachtig in Amsterdam. Ik ben gek op goed eten: zelf bereid, maar ook net zo lief in een leuk tentje buiten de deur. Om dit te kunnen bekostigen werkte ik tot de reis als zelfstandig marketing consultant met een hang naar online en hospitality.Mijn passie voor reizen is ontstaan toen ik als kind in Spanje woonde.

Nieuwsgierig als ik ben, moest ik toen wel onder de rokken van mijn moeder vandaan komen. Dat gevoel van nieuwe dingen willen ontdekken heeft me sindsdien nooit meer losgelaten en is de aanstichter van de wens voor deze wereldreis. Ik wil daarnaast graag ervaren hoe het is om compleet los te komen van de dagelijkse activiteiten.

Behalve het genieten van heerlijke maaltijden, witte stranden en mooie bergen, verwacht ik dan ook wel voor interessante uitdagingen met mezelf (en enge insecten) te komen staan.

 

Profielfoto ChrisChris, 37 jaar, Amsterdammer sinds mijn 18-de. Gek op gadgets en stiekem een metro-man die van mooie spullen en een dagje pamperen houdt. Eenmaal ergens aan begonnen, ga ik er helemaal voor. Maar voordat ik begin, kan het wel eens mañana, mañana zijn.

Ik ben strategieconsultant van beroep en hou van complexe organisatievraagstukken op het gebied van marketing, veranderkunde en technologie. Mijn latte macchiato met een krantje op zaterdag in de stad zijn heilig en ik vind alles buiten de stad al gauw ver weg ;-).

Waarom dan toch deze wereldreis? Nieuwsgierigheid wint het van het vertrouwde en nu kan het, mañana misschien niet meer. En als we dit dan toch gaan doen, laten we het dan ook goed doen. Een paar maanden werden zo al snel een heel jaar.

[google-translator]