Bon Bini na Korsow

 • Machweg op Klein Curacao
 • Machweg geniet van de zonsondergang
 • IMG_0708
 • Machweg met dolfijnen
 • Machweg op zoek naar schildpadden
 • Machweg - Marlous op de boot
 • Machweg met flamingo's
 • Machweg wordt verwend!
 • Machweg met Familie Chris
 • Machweg - Marlous met Chris zijn opa

Bon Bini na Korsow

De eerste week zit erop! Van teruggaan naar de basics en het aannemen van een backpackers lifestyle is nog niets terechtgekomen, want Chris zijn familie zorgt goed voor ons!

We logeren bij Chris zijn opa en brengen de dagen door met uitrusten in de hangmat, over het eiland touren met de door Chris zijn oom aan ons geleende jeep en bezoekjes aan de verschillende tantes. Erg gezellig allemaal en leuk om te zien hoe het dagelijkse leven hier verloopt. Een plek om te onthouden als potentiële ‘hier kan ik misschien wel wonen’.

Deze week had verder 2 absolute highlights. Een dagje touren met Marijn en Fred, vrienden uit Nederland die hier toevallig bij Marijn haar moeder op bezoek waren. We hebben strandjes bezocht, schildpadden gespot en lekker gegeten. Erg gezellig! De tweede highlight was een bezoek aan Klein Curaçao gisteren, een klein onbewoond eiland een half uurtje varen van Curaçao. De vraag of ik wel eens zeeziek word had ik heel stellig met nee geantwoord. Al snel moest ik daarop terugkomen, want ik werd behoorlijk misselijk. Op het moment dat we dolfijnen zagen, was dit snel vergeten en zodra het eilandje met parelwitte stranden en helder blauwe zee in zicht kwam, voelde ik me weer kiplekker!

Morgen vertrekken we voor een paar dagen naar Aruba. Chris heeft hier tot zijn 7de gewoond en gaat mij het eiland laten zien. Zin in, want dankzij Chris zijn vader en Esther en Vin staan er al een paar leuke etentjes gepland.

5 reacties

 1. Geplaatst door Marianne op Beantwoorden

  Wat geweldig jullie zo te kunnen volgen. Idd. een plek om te wonen……….. snap ik helemaal! Dank aan de familie voor de goede zorgen voor mijn lieve dochter (toch?) en schoonzoon natuurlijk!! ♥

 2. Geplaatst door Lonneke op Beantwoorden

  Hi Lous & Chris,

  Ontzettend fijn om te lezen dat jullie het zo goed hebben. Echt meer dan verdiend! Geniet en dikke kus Lon

 3. Geplaatst door Astrid de Haas op Beantwoorden

  Ik kijk hier naar buiten: het regent. Ik bedenk me dat Chris nu aan het rondreizen is…. Even kijken waar ze uithangen. Op Aruba ! Lekker zeg. Geniet er maar van. Leuke website, ik ga jullie zeker volgen.
  Groetjes, Astrid de Haas.

 4. Geplaatst door Fred op Beantwoorden

  Hey, wat leuk te horen dat wij in jullie verhaal terugkomen!!!! Wel jalours dat jullie dolfijnen hebben gespot, wij alleen maar de eerste dag. @Chris: kan jij mij vertellen wat ik moet doen met de foto’s? Ik hoor het graag!! X F&M

 5. Geplaatst door Ingrid Bell op Beantwoorden

  Wat leuk om te lezen dat jullie zo verwend worden en zo lekker genieten

Plaats je reactie

[google-translator]