Blog wereldreis

Waarom dit blog?

Blog wereldreis

Machweg, marlous en chris weg, is in 2014 op wereldreis. Op dit reisblog schrijven we over backpacken in Zuid-Amerika, Azië en Afrika. Onderwerpen die aan bod komen zijn de paklijsten, wereldreis budget en uiteraard onze reiservaringen.

Totstandkoming van dit blog

Tijdens de periode voorafgaand aan de onze reis hebben we veel blogs gelezen van andere reizigers. Dit heeft ons enorm geholpen bij het uitstippelen van de route en het bepalen van de budgetten, maar vooral gaf het ons veel voorpret. Het is zelfs een beetje verslavend en we hadden echt het gevoel met anderen mee te reizen. Aangezien een jaar reizen erg lang is en je op ten duur dingen gaat vergeten, leek het ons ook leuk om over bepaalde dingen die we meemaken een blog bij te houden. Voor bekenden en geïnteresseerde onbekenden, maar vooral ook voor onszelf.

Dit blog is gemaakt in WordPress met een gekocht thema dat we zelf hebben getweakt. Beiden zien we het als een uitdaging om ons in het WordPress platform te verdiepen. Chris is sinds zijn jeugd altijd al met internet bezig en houdt zich voornamelijk bezig met het design en de techniek van de site. Ook komen alle foto’s van zijn hand, want hij is de fotograaf onder ons. Marlous schrijft de meeste teksten van het blog.

Plaats je reactie

[google-translator]