Wereldreis route

Reisplanning Machweg

Wereldreis route

Tijdens het plannen van onze reis hebben we gekozen voor het kopen van een wereldticket voor 4 continenten. Zuid-Amerika, Noord-Amerika, Azië en Afrika.

Aan de ene kant betekent dit dat we ons op voorhand al behoorlijk moesten inlezen en dat je jezelf misschien wat in je vrijheid beperkt. Aan de andere kant bespaart het straks een hoop uitzoekwerk voor het vinden van de goedkoopste tickets.

We starten op de Antillen bij familie van Chris, daarna gaan we naar Chili en Argentinië. Hier hebben we een aantal vluchten gepland (zijn namelijk erg duur), maar daarna staat alles nog open tot het vertrek naar Azië vanuit Lina in Peru, ongeveer 4 maanden later.

In Azië gebruiken we Hong Kong als ‘hub’. Alleen een vlucht naar Japan zit nog in ons ticket. De rest bekijken we ter plaatse. In elk geval staan Indonesië, Taiwan en China hoog op het lijstje.

Voor Afrika geldt hetzelfde. We komen aan in Johannesburg, zullen daarna op en neer vliegen naar Mozambique, maar vervolgens kunnen we zelf zien hoe in Nairobi komen. Hiervandaan gaan we uiteindelijk weer naar Nederland. Als het goed is 364 dagen later!

Wil je ons volledige reisplan op een wereldkaart geplot zien? Bekijk dan de locatie tracker.

2 reacties

  1. Geplaatst door Isaac op Beantwoorden

    Zijn jullie nog van plan de wereldreis te eindigen met een lang weekend in Barcelona of Parijs?

    • Geplaatst door Chris op Beantwoorden

      Jazeker, om te acclimatiseren aan Europa 😉 Mits we natuurlijk budget over hebben…

Plaats je reactie

[google-translator]